4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Siyasetçilerden elele birlik mesajı

Bursa'da Anadolu Kültür ve Dayanışma Derneği'nin gecesi DP; CHP ve AK Partili siyasetçileri biraraya getirdi.

DP Adayı Hikmet Şahin, CHP Adayı Sena Kaleli ve AK Parti Bursa Milletvekili Mehmet Emin Tutan elele birlik beraberlik mesajı verdiler.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, konuşmasında, Erzurum, Kars, Tunceli ve diğer Anadolu yörelerinden Bursa'ya gelenlerin kardeşçe yaşadığını söyledi. Türkiye'nin harika bir ülke olduğunu belirten Başkan Şahin, "Anadolu toprakları herkese yeter. Aleviye de sünniye de laza da kürde de. Çocuklarımızın geleceğini hep birlikte hazırlayalım" dedi.

Konuşmasında Bursa hayalinden de bahseden Şahin, "Öyle bir ülke istiyorum ki, özgür ve kimsenin 'öteki' sayılmadığı bir Türkiye arzu ediyorum. Birlikte yarınlara çağdaş ve modern bir Türkiye hazırlayalım. Ülkenin kalkınması belediyelerin kalkınmasıyla mümkündür. Kardeşlik, demokrasi, şölen olsun. Kazanan Bursa olsun" diye konuştu. Bursa'da 2004 yılında başlayan değişim ve gelişiminin süreceğini dile getiren Başkan Şahin, "Ben bir haksızlıkla karşılaştım. Ama bu haksızlığın karşısında dik durdum, dik durmaya da devam edeceğim. Bir olalım, diri olalım" dedi.

Renkli gecede Aylin Bozkurt'un türkülerine davetliler de eşlik etti. Gecenin sonunda Hikmet Şahin, Sena Kaleli, Denizhan Sezgin, Yakup Aktaş ve AK Parti Milletvekili Mehmet Emin Tutan elele birlik beraberlik mesajı verdiler.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Mart 2009 Pazartesi 11:51:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?