6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Skatepark'ta şölen var!

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK SKATEPARKI’NDA SPOR ŞÖLENİ

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Türkiye’nin en büyük kaykay parkı Skatepark, 31 Temmuz Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan ‘1. Bursa Ekstrem Spor Oyunları’na hazırlanıyor.

Kaplıkaya Cazibe Merkezi’nde 5 bin metrekarelik alanda kurulan ve paten, kaykay ve bmx sporlarının yapıldığı Skatepark, Türkiye’de yine bir ilke imza atacak olan ‘1. Bursa Ekstrem Spor Oyunları’ adlı ilk büyük organizasyonuna ev sahipliği yapacak. Bursa’da görsel bir şova imzasını atacak olan renkli program, ünlü sunucu Vatan Şaşmaz’ın sunumuyla hayata geçirilecek.

Kaykay, paten ve bmx sporlarında uzman sporcuların yeteneklerini yarıştıracağı organizasyona ‘Pikap’ ve ‘Woo Hoo’ müzik gruplarının konserleri de damgasını vuracak. 31 Temmuz Cumartesi günü saat 14.00’da ön elemelerle başlayacak olan organizasyon, aynı gün saat 22.00’a kadar sürecek.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, gençlerin spora yönlendirilmesi amacıyla tüm spor branşlarına destek verdiklerini belirterek, Kaplıkaya Cazibe Merkezi’nde hizmete sunulan Skatepark’ın gençler tarafından ilgiyle kullanıldığını söyledi. Başkan Altepe, spora gönül veren tüm vatandaşları haftasonu renkli görüntülerin yaşanacağı ‘1. Bursa Ekstrem Spor Oyunları’na davet etti.

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK SKATEPARKI’NDA SPOR ŞÖLENİ
TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK SKATEPARKI’NDA SPOR ŞÖLENİ
İHA
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2010 Perşembe 16:00:00
Güncelleme :29 Temmuz 2010 Perşembe 16:55:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?