3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Şoförler kriz mağduru oldu

Şoför ve nakliyeci esnafının meselelerini dinlemek için bölge bölge gezen Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın, ekonomik krizden en fazla etkilenen kesim olan şoför esnafının zor günler geçirdiğini söyledi.

İnegöl Şoförler ve Otomobilciler Odası'nı ziyaret eden Fevzi Apaydın, oda ve kooperatif başkanlarından üyelerin meseleleri hakkında bilgi aldı. Apaydın, "İnegöl'e girişimizden buraya gelene kadar gördüğüm mobilya mağazaları beni gururlandırdı. İnegöl mobilya sektöründe ülkenin can damarlarından biri haline gelmiş durumda. Ancak ülkemiz global bir krizin içindedir.

Bu krizden şoför esnafımız fazlasıyla etkilenmiştir. Bölge bölge gezerek sıkıntıları tespit edip, çare arıyoruz. Gittiğimiz yerlerde federasyonumuzun faaliyetlerini anlatıyoruz. Bursa ve çevresinden bilgiler alarak değerlendirmeler yapacağız. Esnafımızın sıkıntılarını bir dosya haline getirip, bağlı bulunduğumuz Ticaret ve Sanayi Bakanlığı'na sunacağız" dedi.

Bazı kanunların kendilerini çok zora soktuğunu belirten oda başkanları, bu konuda hazırladıkları raporu Federasyon Başkanı Fevzi Apaydın'a iletti. Apaydın, topladıkları raporları Ticaret ve Sanayi Bakanlığı'na ileteceğini bildirdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2009 Perşembe 14:50:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?