5
Mayıs
2024
Pazar
BURSA

Şok eden çiftetelli

Bursa'nın Mudanya İlçesi'nde bir düğün salonuna gelen küçük hırsız, gelinle damat çiftetelli oynarken takıları çalarak kaçtı. Düğün kamerası tarafından görüntülenen küçük hırsızı yakalamak için çocuk polisi soruşturma başlattı.

Alınan bilgiye göre, Çepni Köyü'nden Tümen çiftinin düğünü Mudanya İlçesi'ndeki bir salonda gerçekleşti. Ancak takı merasiminin ardından düğün salonunda gelinle damat çiftetelli oynamaya başladı.

Bu esnada düğün salonuna misafir gibi giren ve kayınvalidenin oturduğu masaya oturan 13-14 yaşlarındaki kız çocuğu, oyuna kalkan damadın annesinin masada unuttuğu takı dolu çantayı alarak dışarı çıktı. Zanlı çocuğun düğün salonuna girişi, gelinle damadın yanından geçip masaya oturması ve birkaç dakika sonra dışarı çıkması, düğünü görüntüleyen kameraman tarafından kaydedildi.

Hırsızlık olayının fark edilmesinden sonra Mudanya İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Bursa Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, görüntüsü tespit edilen küçük zanlıyı yakalamak için soruşturma başlattı. Polis ekipleri, benzer olaylara karşı düğün sahiplerini ve düğüne gelen konukları uyardı.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ağustos 2005 Pazartesi 13:49:26
Güncelleme :1 Ağustos 2005 Pazartesi 13:58:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
eren çırpıcı IP: 88.226.144.xxx Tarih : 11.06.2006 17:02:28
türkiyede hiç bir zaman bu kapkaçcılık olayı bitmedi ki şimdi gördüğümde doğrusunu söylemek gerekirse hiç şaşırmadım bu türkiye hırsızlık yönünden allah yardım etsin