3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Şok eden ifade!

KONUKEVİNDE DAYAK İDDİASI DAVASINDA ŞOKE EDEN İFADE

Bursa'da mal varlıklarını bağışlayarak kaldıkları konukevindeki 2 yaşlı kadına şiddet uyguladığı iddia edilen hasta bakıcının davasında dinlenen şahit, ifadesiyle herkesi şoke etti.

5. Sulh Ceza Mahkemesi'nde "kötü muamele ve kasten yaralama" suçundan 7 yıla kadar hapsi talep edilen hasta bakıcı S.Ş.'nin davasına meslektaşının verdiği şok ifade damgasını vurdu.

Kükürtlü Mahallesi'ndeki konukevinde kalan Hatice Yıldırım (91) ve Sabriye Kumlu'ya (78) eziyet ettiği öne sürülen hasta bakıcı S.Ş. (58), hakkındaki iddiaları yalanladı. Duruşmada dinlenen bir başka hasta bakıcısı N.D. ise ifadesiyle herkesi şoke etti.

Sanığın annesi ile birlikte çalıştığını ifade eden N.D., "Sanık baktığı yaşlı insanlara devamlı eziyet ediyordu. Onları dövüp küfrediyordu. Bir gün konukevine gittiğimde, Sabriye Kumlu'nun kol ve bacaklarına vururken gördüm. Kadının yüzü simsiyahtı. Yaşlı kadın Alzheimer hastası olduğu için bir şey söyleyemedi. Sanık, Sabriye Kumlu'nun tuvalete giderken düştüğünü söyledi. Bense, (Bu yaşlı kadınlara neden böyle davranıyorsun?) dedim. (Konukevi idarecilerinin bundan haberi var. Benim kimseden korkum yok)

cevabını verdi" diye konuştu.

Şahidin ifadesi karşısında söz alan sanık, N.D.'nin iftira attığını ileri sürerek, "Hepsi yalan. Üstelik onun annesi hasta bakıcı değil kapıcıydı" diye konuştu

KONUKEVİNDE DAYAK İDDİASI DAVASINDA ŞOKE EDEN İFADE
KONUKEVİNDE DAYAK İDDİASI DAVASINDA ŞOKE EDEN İFADE
İHA
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2009 Pazar 15:40:01
Güncelleme :4 Ekim 2009 Pazar 22:55:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?