3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Son durakta esrarengiz ölüm

Bursa'da yolculuk için bindiği otobüsten indikten sonra elektrik direği ile araç arasına sıkışan emekli astsubay, hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesi, Acemler İstasyonu ile Bağlarbaşı Mahallesi arasında taşıma yapan R.K. (37) idaresindeki özel halk otobüsüne, evine gidebilmek için binen emekli astsubay Mehmet Tevfik Bigün (62), Bağlarbaşı lambaları, Osmangazi caddesi girişindeki otobüs durağında indi. Yolculuk ettiği otobüs ile elektrik direğinin arasına sıkışan Bigün, kanlar içinde yere yığıldı.

Ağır yaralanan Bigün, olay yerinde esrarengiz bir şekilde hayatını kaybetti. Polis, kaza mahallinde geniş çaplı incelemelerde bulunurken, nöbetçi cumhuriyet savcısı olaya el koydu. Acı haberi duyarak olay yerine gelen emekli komutanın yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Bu arada kazaya sebep olduğu iddia edilen sürücü R.K. ifadesi alınmak üzere karakola götürülürken. 'Ne olduğunu ben de anlayamadım. Hemen 112 acil servis ekipleri ve 155 polis imdat telefonunu arayarak yardım istedim. Çığlık sesleri üzerine otobüsü durdurdum. Hepimiz şok olduk" diye konuştu.

3 çocuk babası olduğu öğrenilen Bigün'ün cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Savcılık, şüpheli bulunan ölümle alakalı soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2009 Pazar 10:54:26
Güncelleme :25 Ocak 2009 Pazar 10:56:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?