4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Sönmez 5. kez seçildi

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde Celal Sönmez 5. dönem başkanlığa seçildi. Sönmez'in listesi 101 oy alırken, rakibi Hüseyin Durmaz 41 oyda kaldı, 4 oy da geçersiz sayıldı.

Celal Sönmez'in listesinde Ali Hazır, Mahmut Yılmaz, Tahir Yılmaz, Celal Eğretli yerlerini korurken, Şakir Umutkan, Emin Nallar, Erol Kılıç, Sedat Çağlar, Erdem Baydaroğlu, Erdem Albayrak yer aldı.

BTSO Başkanı Celal Sönmez, çok seviyeli bir seçim dönemi geçirdiklerini belirterek, "Komite seçimleri, meclis başkanlığı ve yönetim kurulu seçimleri örnek olabilecek bir tempoda gerçekleşti. Kazanan tüm komite üyelerini, meclis üyelerini tebrik ediyorum. Bursa'nın ortak sesi ve neferi olmaya devam edeceğiz. Ortak fayda için çalışarak daha verimli olmak için biraz daha gayret göstereceğiz. Seçime kadar diğer aday arkadaşlarımızla rakiptik. Seçim sonrası yine kardeşiz. Çünkü hepimiz aynı meclisin üyeleriyiz. BTSO seçimlerinin Bursa'ya hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

DEMOKRATİK BİR SEÇİM SÜRECİ YAŞADIK
BTSO Meclis Başkanı İlhan Parseker ise, demokratik bir seçim sürecini tamamladıklarını belirterek, "Bursa iş dünyasına faydalı olacak hizmetleri yapmaya devam edeceğiz. Tek meclis ve tek yönetim ile meselelere çözüm bulma noktasında birlik beraberlik içinde çalışmalarımızı yürüteceğiz. Bursa iş dünyasına hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

TOBB DELEGELERİ DE SEÇİLDİ
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nda Celal Sönmez'in listesinden Türkiye Odalar Borsalar Birliği'nin delegasyonuna ise İlhan Parseker, Ali Hazır, Mahmut Yılmaz, Hüseyin Özdilek, Hasan Kırcı, Sami Bilge, Osman Bolat, Hasan Bayrak, İsmail Ulubey, Galip Sakder, İsmail Hakkı Yılmaz, Abdullah Bilaçlı, Hüseyin Zeki Tunaoğlu, Metin Ceylan, Ali Yılmaz, Murat Yuvakuran, Mehmet Erhan, Zafer Tolunay, Fevzi Çağlayan, Abdülkadir Ekinci, Erol Dağlıoğlu, Halil Bağlan, Onur Kaymaz seçildiler.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2009 Perşembe 23:02:32
Güncelleme :26 Şubat 2009 Perşembe 23:08:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?