3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Sonuncu olunca ağladı

Trafik Haftası sebebiyle ilköğretim 5. sınıf öğrencileri arasında düzenlenen trafik bilgi yarışmasında öğrenciler kıyasıya yarıştı. Sonuncu olan bir kız öğrenci gözyaşlarına engel olamadı.

Barış Manço Kültür Merkezi'nde düzenlenen bilgi yarışmasına İl Emniyet Müdür Yardımcısı Aydın Balkanlı'nın yanı sıra çok sayıda emniyet görevlisi ve öğrenci katıldı.

Kıyasıya yarışan 3 okulun öğrencileri, ilk 10 soruya cevap verince yarışmayı aynı puanla tamamladı. Bunun üzerine eleme sorularında bir soruya yanlış cevap veren Emek İlköğretim Okulu öğrencileri yarışmadan elenirken, 5. sınıf öğrencisi Hidanur Kanber gözyaşlarını tutamadı. Ağlayan öğrenci arkadaşları tarafından teskin edildi. Salonda
bulunan öğrenciler tezahüratlarla yarışan öğrencilere destek verirken, yarışmadan Koç İlköğretim Okulu birinci olarak ayrıldı.

Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri İl Emniyet Müdür Yardımcısı Aydın Balkanlı tarafından verildi. Balkanlı yaptığı konuşmada, "Bu yarışmada bütün öğrenciler ilk 10 soruya doğru cevap vererek benim için birinci oldu. Hepinize okul hayatınızda başarılar diliyorum" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2009 Çarşamba 12:29:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?