4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Sözlüsünün 'ölümünü' dinledi

Bursa'da 3 gün önce sözlenen 19 yaşındaki genç, sözlüsü ile telefonda konuşurken fenalaşarak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay, Soğanlı Mahallesi Yüzbaşıoğlu Sokağı üzerinde meydana geldi. 19 yaşındaki Yunus Gürhan ve Hacer Aydın (18), 3 gün önce sözlendi. Uludağ Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Doğalgaz ve Isınma Sistemleri Bölümü öğrencisi Yunus Gürhan, dün akşam konuştuğu sözlüsü Hacer Aydın'a, "Fenalaşıyorum" dedikten sonra telefonu kapattı.

Birkaç kez sözlüsüne seslenen Hacer Aydın cevap alamayınca hemen Yunus Gürhan'ın ablası Fatma Gürhan'ı arayarak sözlüsünün fenalaştığını söyledi. Alt katta
oturan abla hemen yukarı çıktı. Ablası ile anne ve babası, genci yatar vaziyette buldu. Evlatlarını uyandıramayan baba Mustafa ve anne Hacer Gürhan, ambulans çağırdı. Eve gelen 112 ekibi Yunus Gürhan'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Gençlerin cumartesi günü nişan yapmak için hazırlandıklarını belirten amcası Kadir Gürhan, "Sözlüsü ile buluşup ayrılmışlar. Sonra telefonla konuşurken bir anda fenalaşmış. Odaya babası girdiğinde vücudunun bir kısmı yatakta, bir kısmı yerdeymiş. Hiçbir rahatsızlığı yoktu" dedi.

Gencin kesin ölüm sebebi, otopsi neticesinde belli olacak.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2009 Pazartesi 17:04:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?