3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

SP adaylarından esnafa ziyaret

Saadet Parti (SP) büyükşehir ve ilçe belediye başkan adayları, Kapalı Çarşı esnafını ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi.

Emir Han'da gerçekleştirilen ziyarete, SP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zekeriya Yılmazgöz, Osmangazi Belediye Başkan Adayı Gökhan Gerçek, Nilüfer Belediye Başkan Adayı Fikret Serkan ve Yıldırım Belediye Başkan Adayı Ayhan Özbay katıldı.

Kapalı Çarşı Başkan Hasan Gülayan ziyaretlerinden dolayı başkan adaylarına teşekkür ederek, 29 Mart seçimleri öncesi kendilerine başarılar diledi.
SP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zekeriya Yılmazgöz, Türkiye'de her 7 yılda bir ekonomik krizin meydana geldiğini belirterek, Bursa'nın kalbi olan çarşı esnafına her konuda destek vereceklerini söyledi.

Üniversite ile esnaf arasında iş birliği yapılması gerektiğini belirten Yılmazgöz, "Acilen üniversite ile esnaf arasındaki ilişkilerin yeterli seviyeye getirilmesi lazım. Esnaf ve üniversite yetkililerinin bir araya gelerek, fikir alışverişi yapmaları önemli. Kapalı Çarşı esnafının birçok sıkıntısı var. Şehir merkezinde kurulan alışveriş merkezleri, çarşı esnafını zor durumda bıraktı. Tarihi bölgede yer alan esnafa vergi indirimi yapılmalı" dedi.

Diğer belediye başkan adaylarının konşmasının ardından Kapalı Çarşı Derneği Başkanı Hasan Gülayan, Yılmazgöz'e çiçek takdim etti.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2009 Perşembe 15:44:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?