3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Spor merkezlerine görkemli açılış

Bursa'da yaz aylarında 6-18 yaş arası çocukların katıldığı il spor merkezleri düzenlenen görkemli törenle faaliyetlerine başladı.

Atatüürk Kapalı Spor salonunda düzenlenen törene AK Parti Bursa milletvekilleri, Vali Şahabettin Harput, Gençlik ve Spor İl Müdürü Tamer Taşpınar, ilçe belediye temsilcileri, Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Milli Basketbolcu Efe Aydan ve çeşitli branşlarda ulusal başarılara imza atmış sporcular katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Tamer Taşpınar, hedeflerinin çocukları sportif faaliyetler içerisine sokarak, daha sağlıklı nesiller yetişmesine katkı sağlamak olduğun belirtti.

Vali Şahabettin Harput ise genç ve çocukların daha iyi imkanlarda spor yapabilmesi için tesislere büyük önem verdiklerini açıkladı. Ülke gençliğine güveninin tam olduğunu ifade eden Harput, Bursa'nın son yıllarda sportif faaliyetlerde önemli başarılara imza attığını kaydetti.

Konuşmaların sonunda Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Tofaş Spor Kulübü Başkanı ve Milli Basketbolcu Efe Aydan ile çeşitli branşlarda ulusal başarılara imza atmış sporculara çiçek takdim edildi. Törene katılan çocuklar Ertuğrul Sağlam'a büyük ilgi gösterirken, hatıra fotoğrafı çektirmek için bir birleriyle yarıştı.

Tören selamlama geçidini ardından öğrencilerin yaptığı çeşitli gösterilerle son buldu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2009 Salı 15:03:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?