4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Spor müdürlerinden ziyaret

Karşılıklı olarak tayin edilen Bursa ve İstanbul'un yeni Gençlik Spor İl müdürleri Vali Şahabettin Harput'u ziyaret etti.

Geçlik ve Spor İl Müdürü Ömer Gümüş, İstanbul'a atanmasının ardından yapılan devir teslim töreni sonrası koltuğunu teslim ettiği Tamer Taşpınar ile birlikte Bursa Valisi Şehabettin Harput'a ziyarette bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Harput, "Bursa'ya uzun yıllar hizmet eden ve yaptığı çalışmalarla ilimizin spor başarılarını yukarıya çıkartan Ömer Gümüş'e çok teşekkür ediyorum. Her iki arkadaşımızın da geçmişteki başarıları yanında kişisel ve insani değerlerindeki vasıfları bulundukları yerlere çok faydalı olacaklarını gösteriyor.

Ben her iki arkadaşımıza da görevlerinde başarılı olmasını diliyorum. Ömer bey'e bu güne kadar yaptığı güzel çalışmalar dolayısıyla teşekkür ediyorum. Gerçekten şahsımda, bulunduğu görevdeki başarıları herkesin haklı takdirini kazanmıştır. Kendisine başarı çocuklarına ailesine mutluluk diliyorum.

Yine ilimize yeni gelen arkadaşımız İstanbul vizyonuyla, dünya vizyonuyla ülkemizin başarılarındaki güzel gayretlerini Bursa'da da gösterecek ve yine başarılı çalışmalar yapacak. İstanbul-Bursa birlikte daha büyük spor programlarına alt yapı olacak ve ev sahipliği yapacak" dedi.
Ziyaretin ardından Vali Harput, her iki il müdürü ile de hatıra fotoğrafı çektirdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2009 Perşembe 14:28:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?