4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Spora destek sürecek

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, Büyükşehir Belediyesi’nin spora ve sporcuya destek vermeye devam edeceğini söyledi.

Meskenspor ve Yeşilovaspor Kulübü yönetim kurulu üyelerini ağırlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, Büyükşehir Belediyesi’nin son 5 yılda spora büyük yatırımlar yaptığını söyledi.

Bursaspor için Özlüce Tesisleri’nin Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırıldığını hatırlatan Başkan Şahin, “Bursa’nın gururu Bursaspor için yapılan tesisler, sporcuların ve sporseverlerin yanı sıra teknik yöneticileri de çok memnun ediyor. Bursaspor’la birlikte Bursa’da amatör spor kulüplerine de destek verdik. Bundan sonra da desteklerimizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

Başkan Şahin, yerel seçimlerin ardından yeniden Belediye Başkanı olması halinde hayata geçireceği projeler arasında semt sahalarının da olduğunu ifade ederek, “Bugüne kadar sporun ve sporcunun yanında olduk. Gelecek dönemde de tüm amatör takımlarımızın sahalarını çimlendirecek ve gençlerimize sağlıklı ortamlar hazırlayacağız. Her Anadolu takımında kenti şehrinin altyapısından yetişen sporcularının bulunması benim için çok önemli. Spora verdiğimiz hizmetlerin temelinde de bu yatıyor” şeklinde konuştu.

Meskenspor Kulüp Başkanı Nedim Kurtuluş ile Yeşilovaspor Kulübü Başkanı Zafer Akman da Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin’i başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ederek, spora verdiği destekten dolayı da teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2009 Perşembe 18:33:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?