3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Su altında teröre protesto

Hakkari'de şehit edilen 12 Mehmetçik, emekli deniz subaylarının oluşturduğu dalgıç grubu tarafından su altındaki törenle anıldı. Metrelerce derinliğe inen dalgıçlar, Türk Bayrağı ve Atatürk posteri açarak, şehitleri saygı duruşuyla andılar. 

Bursalı dalgıçların da aralarında bulunduğu DESSAT üyesi 22 dalgıç, Muğla'nın Marmaris ilçesindeki dalış noktasında ilginç bir etkinlik düzenledi. Şehitleri yaadetmenin farklı yolunu arayan dalgıçlar, metrelerce derinliğe daldılar. Binlerce balıkla iç içe 12 metre derine inen dalgıçlar, yanlarında getirdikleri Türk Bayrağı ve Atatürk posterini açtılar. Burada 1 dakika saygı duruşunda bulunan dalgıçlar, son günlerde artan terör olaylarında kaybettiğimiz şehitlerimizi andılar. 

DESSAT Başkanı Murat Kulakaç, su altı ve üzerindeki her türlü göreve hazır olduklarını ifade ederek, "Terörü lanetliyoruz. Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Vatanın tek cephede değil, her cephede savunulması gerektiğini düşünüyoruz. Ülke savunması için verilecek göreve hazırız" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2007 Cumartesi 14:07:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?