2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Su altında uğurlama!

Uludağ Üniversitesi Su Altı topluluğu (USAT) üyeleri, askere giden eğitmenleri için su altında renkli bir kutlama programı yaptı.

Vatani görevini yapacak olan arkadaşlarının doğum gününü kutlayan ve asker tıraşı yapan dalgıçlar, Türk bayrağı altında asker selamı vererek objektiflere poz verdi.

Su altında yaptıkları eğitimlerle dikkat çeken USAT üyeleri bu sefer asker arkadaşları için kulaç attılar. 3-4 Aralık tarihleri arasında Antalya'nın Kaş ilçesinde düzenledikleri dalış gezisinde üyeler, USAT eğitmeni olan ve eski başkan Aybars Noyan Turgutalp'in askere gitmeden önceki son dalış gezisi heyecanına ortak oldu.

Aynı zamanda doğum günü olan askerin dalışa gittiği sırada teknede kalan birkaç üye, sandalye, branda ve Türk bayrağını sualtına yerleştirdi. Üyeler, su altında asker arkadaşlarının dalıştan dönmesini bekledi.

O geldikten sonra şaşkın bir şekilde sandalyeye oturan Aybars, su altında asker tıraşı oldu. Su altında asker arkadaşlarına sürpriz yapan üyeler, Türk bayrağı altında asker selamı verdi.

iha
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2011 Cumartesi 12:41:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?