3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Sukaypark sezonu açtı

SUKAYPARK SEZONU AÇTI

Türkiye'nin ilk kablolu su kayağı tesisi Sukaypark, 2011 sezonunu Bursalı Sanatçı Fettah Can'ın muhteşem konseriyle açtı.

Türkiye'nin ilk kablolu su kayağı tesisi olan Sukaypark, yeni sezona Fettah Can'ın unutulmaz konseriyle 'merhaba' dedi. Sukaypark'ın büyüleyici atmosferinde gerçekleşen açılış, gün boyu süren su kayağı gösterileriyle renklendi. Osmangazi Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen açılış konserine vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, Belediye Başkanı Mustafa Dündar da konsere ailesiyle katıldı. "Beni sizlerle buluşturan Başkanımız Mustafa Dündar'a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" diyerek Dündar'ı sahneye davet eden Fettah Can'a, Başkan Dündar, "Muhteşem bir tesis olan Sukaypark'a böyle muhteşem bir konser yakışırdı" dedi.

Dündar, "Bursamız birçok değeri bünyesinde barındırıyor, işte onlardan biri, Zafer Mahallesi'nde yetişen Fettah kardeşimiz. Osmangazi Belediyesi olarak, tarihi ve kültürel değerlere sahip çıkarken aynı zamanda günümüzün Bursa değerleri olan böyle kıymetli sanatçılarımıza da hak ettiği değeri veriyoruz" diye konuştu.

Uluslararası birçok etkinliğe ev sahipliği yapan Sukaypark, yeni sezona damgasını vurmaya hazırlanıyor. Dünyada bulunan 280 kablolu su kayağı tesisi arasından en iyisi seçilen Osmangazi Belediyesi Sukaypark tesisleri, dünya standartlarında hizmet kalitesiyle heyecan tutkunlarını bekliyor.

SUKAYPARK SEZONU AÇTI
SUKAYPARK SEZONU AÇTI
İHA
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2011 Pazar 14:20:00
Güncelleme :29 Mayıs 2011 Pazar 17:43:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?