3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Şükriye Tutkun Orhangazi'yi salladı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve Ramazan ayı boyunca şehrin farklı noktalarında, birbirinden değişik faaliyetlere sahne olacak “Temaşa-i Ramazan 2009” Orhangazi Parkı’nda başladı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinliklerde sahne alan animasyon ekibi, hareketle gösterileriyle izleyenleri hayrete düşürdü. İp canbazı, jonglör, sihirbaz, ateşbaz ve uzun bacak gösterilerini meraklı gözlerle izleyen vatandaşlar, özellikle ip canbazının tehlikeli şovunda hop oturup hop kalktılar.

Animasyon ekibinin eğlenceli gösterisinin ardından sahneyi Türk müziğinin güçlü sesi Şükriye Tutkun aldı. Beğenilen şarkı ve türküleri kendine has yorumuyla seslendiren Tutkun, Orhangazi Parkı’nı dolduran vatandaşlara ahenk dolu bir gece yaşattı. Birçok şarkıya dinleyicilerin de eşlik ettiği Şükriye Tutkun, Bursa’da olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Ramazan eğlencelerinin ilk gününde dolu dolu bir gece geçiren Bursalılar, Büyükşehir Belediyesi’ne eski Ramazanlar'ı hatırlatan programları ve keyifle geceleri düzenledikleri için teşekkür ettiler.

Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş Genel Müdürü Rıfat Bakan ise sanatçı Şükrüye Tutkun’a keyif konseri için teşekkür ederken, kentin farklı noktalarındaki etkinlikleriyle Bursalılar'ın coşkulu bir Ramazan geçireceklerini söyledi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2009 Pazartesi 10:49:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?