3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Süleyman Seba İznik'te

Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba, Nihat Kahveci'nin Siyah-beyazlı takıma dönmesinin 83. yıllık hayatının en mutlu günü olduğunu belirterek, "Beşiktaş, Nihat Kahveci'yi alarak Türkiye'nin en iyi transferini yaptı" dedi.

Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba, İznik Beşiktaşlılar Derneği'nin Berlin Motel'de düzenlediği geceye katıldı. Geceye katılanlar Süleyman Seba'ya büyük ilgi gösterirken, Süleyman Seba yoğun ilgi nedeniyle kendisine ayırılan masaya güçlükle gidebildi. Siyah-beyazlı taraftarlar, gecede Süleyman Seba ile bol bol fotoğraf çektirdi ve imza aldı.

İznik Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Tanju Keklik, gecede yaptığı konuşmada, "Tüm maçlarımıza dernek olarak organize bir şekilde giderek takımımızı sonuna
kadar destekledik. Tüm Beşiktaşlılar gibi onlarla sevindik, onlarla üzüldük. Kaybedince İstanbul İznik yolu bitmek bilmedi, kazanınca nasıl geldiğimizi anlayamadık. Sezonu çifte kupayla tamamladık, şimdi sevinmek en doğal hakkımızdır. Ama bizi en fazla mutlu eden takımımızın 17 yıllık başkanlığını yapan efsane başkanımızın buraya gelmesidir. İnanın gelmeyeceğini sanıyorduk, gelerek bizi çok mutlu etti" diye konuştu.

Gördüğü ilginin kendisini çok mutlu dile getiren Süleyman Seba ise, "Bu ilgi beni çok mutlu etti. Ben bu yaşımda bu mutluluğu gördüm ya bu bana yeter. Allah sizlere uzun ömürler versin" diye konuştu. Gazetecilerin "Nihat Kahveci'nin yeniden Beşiktaş'ta olması sizi memnun etti mi ?' sorusuna sinirlenen Seba, "Bu nasıl bir soru. Nihat seneler evvel bizim altyapımızdan yetişen bir futbolcumuzdur.

Onun yuvaya dönmesi benim 83 yıllık hayatımın en mutlu günü oldu. Beşiktaş, şu an Yıldırım Demirören ile çok iyi yol kat ediyor. Beşiktaş, ayrıca Türkiye'nin en iyi transferini, Nihat Kahveci'yi transfer ederek yapmıştır" ifadelerini kullandı.
İznik Beşiktaşlılar Derneği Kurucu Başkanı Hasan Tahsin Akıncı, gecede Süleyman Seba'ya özel hazırlanan İznik çinisi hediye etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2009 Pazartesi 11:05:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?