3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Sunta fabrikasında patlama!

İNEGÖL'DE SUNTA FABRİKASINDA PATLAMA: 1 ÖLÜ, 5 YARALI

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir sunta fabrikasında patlama meydana geldi. Patlamada 1 işçi hayatını kaybederken, biri itfaiye eri 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, saat 18.00 sıralarında İnegöl Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan İlkersan Sunta Fabrikası'nda patlama meydana geldi. Daha önce çıkan yangında hasar gördükten 3 ay sonra yeniden açılan fabrikanın suntaların işlendiği kazan bölümünde meydana gelen patlamada kazan yakınında bulunan işçi Enver Memiş (49) olay yerinde hayatını kaybetti. Patlamanın ardından yangın çıkarken, alevler kısa sürede bütün fabrikayı sardı. Yangında Nevzat Bulut (49), Muharrem Süngü (29) ve Recep Rıdvan Yar

(16) isimli işçiler ile İnegöl İtfaiye Müdürlüğü'nde görevli Süleyman Kılıç (42) adlı itfaiye eri yaralandı. Patlamanın ardından olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi. İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan itfaiye eri Süleyman Kılıç, yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans helikopterle Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Söndürme çalışmalarına çevre ilçeler ve Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden gelen itfaiye ekipleri de katıldı. Patlama haberini alan yaralıların yakınları hastanelere akın ederken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

İNEGÖL'DE SUNTA FABRİKASINDA PATLAMA: 1 ÖLÜ, 5 YARALI
İNEGÖL'DE SUNTA FABRİKASINDA PATLAMA: 1 ÖLÜ, 5 YARALI
İNEGÖL'DE SUNTA FABRİKASINDA PATLAMA: 1 ÖLÜ, 5 YARALI

İHA
Yayın Tarihi : 19 Temmuz 2011 Salı 19:40:05
Güncelleme :20 Temmuz 2011 Çarşamba 16:01:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?