2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Şüpheli çanta komedisi

BURSA'DA ŞÜPHELİ ÇANTA KOMEDİSİ

Bursa'da, şehrin en işlek caddelerinden birinde kaldırım üzerine bırakılan şüpheli çanta nedeniyle konulan güvenlik kordonuna aldırış etmeyen vatandaşlar ilginç görüntüler oluşturdu.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Osmangazi ilçesi Atatürk Caddesi'nde meydana geldi. Yoğun araç ve yaya trafiğinin yaşandığı caddenin kaldırımına bırakılan siyah bir çanta herkesi korkuttu. Cadde esnafı ve çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine gelen polis ekipleri, çantanın etrafına güvenlik şeridi çekti. Yaklaşık 20 dakika boyunca bomba imha ekiplerinin gelmesini bekleyen polisler, vatandaşları olay yerine yaklaştırmadı.

Karşıdan karşıya geçerken polislerin uyarısına aldırış etmeyen vatandaşlar da şüpheli çantanın yanından korkusuz bir şekilde geçti. Bazı dolmuşların yolcuları şüpheli çantanın yanında indirmesi dikkat çekerken, bir kadının şüpheli paketin üzerinden geçmesi ise herkesi korkuttu. Polis ekipleri, karşıya geçmek isteyenleri engelleyerek arka sokağa yönlendirdi.

Şüpheli paketin yakınındaki bir iş merkezinde bekleyen bazı vatandaşlar da dışarıya çıkmamayı tercih etti. Bina sakinlerinden Danyal Yılmaz, şüpheli çantanın patlatılması ile rahat bir nefes alacaklarını söyledi. Olay yerine gelen bomba imha uzmanları, kıyafetlerini giyerek şüpheli paketin yanına yaklaştı. Bu sırada iş merkezinden çıkan yaşlı bir vatandaş polis ekipleri tarafından olay yerinden uzaklaştırıldı. Fünye ile patlatılan şüpheli çantanın içerisinden kozmetik eşyasının çıkması herkese rahat bir

nefes aldırdı. Çantanın patlatılmasıyla vatandaşlar polis ekiplerine alkışlayarak destek verdi.

BURSA'DA ŞÜPHELİ ÇANTA KOMEDİSİ
BURSA'DA ŞÜPHELİ ÇANTA KOMEDİSİ
BURSA'DA ŞÜPHELİ ÇANTA KOMEDİSİ
BURSA'DA ŞÜPHELİ ÇANTA KOMEDİSİ
BURSA'DA ŞÜPHELİ ÇANTA KOMEDİSİ
İHA
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2011 Salı 11:01:02
Güncelleme :3 Mayıs 2011 Salı 12:22:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?