4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Şüpheliyi dalgınlığı ele verdi

6 AYDIR ARANAN ŞÜPHELİYİ BİR ANLIK DALGINLIĞI ELE VERDİ

Diyarbakır'da dolandırıcılık ve uyuşturucu ticareti suçundan yargılandığı mahkeme tarafından hakkında yakalama emri çıkartılan şüpheli, ağabeyinin sahte kimliğiyle dolaştığı Bursa'da gerçek adıyla seslenen jandarma ekiplerine bakınca yakayı ele verdi.

Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır'da uyuşturucu ticareti ve dolandırıcılık suçundan yargılananan 42 yaşındaki Sadık S. hakkında 5. Ağır Ceza Mahkemesi yakalama kararı çıkarttı.

Bunun üzerine bütün yurtta aranmaya başlanan Sadık S.'nin Bursa'da yaşadığı bilgisine ulaşan jandarma ekipleri alarma geçti. Merkez Yıldırım ilçesi Değirmenönü Mahallesi'nde akrabaları olduğu tespit edilen Sadık S.'nin gözaltına alınması için söz konusu adrese baskın yaptı.

Evde bulunan şüpheli Sadık S., jandarmaya ağabeyi olan Sadi S. adına düzenlenmiş sahte kimliği göstererek, "O burada oturmuyor. Biz de haber alamıyoruz" diye bilgi verdi. Evden ayrılan jandarma ekipleri, bir şeyi unutmuş gibi yaparak kapıdan "Sadık S." diye seslendi. "Efendim" diyerek hemen kapıya çıkan şüpheli gözaltına alındı.

Sahte kimlik kullanmak suçundan da işlem yapılan Sadık S. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

6 AYDIR ARANAN ŞÜPHELİYİ BİR ANLIK DALGINLIĞI ELE VERDİ
İHA
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2009 Pazar 12:04:00
Güncelleme :20 Aralık 2009 Pazar 14:16:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?