3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Sürücüyü kırık cam parçaları ele verdi

Bursa'da, kamyonetiyle bir şahsa çarpıp ölümüne neden olduktan sonra olay yerinden kaçan firari sürücü, jandarma ekiplerinin cam talebinde bulunan vatandaşlar üzerinde yaptığı araştırma sonucunda yakalandı. 


Edinilen bilgiye göre, 3 gün önce merkez Nilüfer İlçesi'ne bağlı Bursa-İzmir Karayolu 18. kilometresinde meydana gelen kazada, 16 F 8737 plakalı kamyonetiyle İzmir istikametinden Bursa istikametine seyreden 2 çocuk babası nakliyeci Mehmet D. (40), yolu karşıdan karşıya geçmek isteyen 50 yaşlarında bir erkek şahsa çarparak olay yerinden kaçtı. Mehmet D.'nin çarptığı şahıs olay yerinde hayatını kaybederken, firar eden sürücüden geriye kamyonetten düşen kırık cam parçaları kaldı.
 
Kamyonetin marka modelini tespit eden jandarma ekipleri, olaydan 2 gün sonra aynı modelde araçlar için yapılan cam taleplerinin tamamını incelemeye aldı. Beşyol'daki bir camcıdan aynı model hasarlı bir kamyonete cam takıldığını tespit eden ekipler, Mehmet D.'yi evinde gözaltına aldı.
Jandarma ekiplerini karşısında gördüğünde şaşkına dönen firari sürücünün, pişman olduğunu ve vicdan azabı çektiğini söylediği belirtildi. İfadesi alındıktan sonra adliyeye çıkarılan Mehmet D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
iha
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2007 Çarşamba 11:21:27
Güncelleme :21 Şubat 2007 Çarşamba 11:27:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?