6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Sürünerek yaşıyor

ENGELLİ ADAMIN DRAMI

Bursa'da maddi imkansızlık nedeniyle protez takılmadığı için sürünerek yaşayan Mustafa Narin, kendisine uzanacak yardım elini bekliyor.

Kalçalarında ortaya çıkan bir hastalık sebebiyle sakat kalan Mustafa Narin (52), maddi imkansızlıklardan dolayı tedavi olamıyor. 3 yıl önce yakalandığı hastalık sebebiyle ayakta durmakta güçlük çeken Narin, bir yerden bir yere ancak sürünerek gidebiliyor. Gemlik'te kirada oturan ve çocuklarının ilgisizliğinden şikayetçi olan Narin, 650 TL gelirinin büyük kısmını ilaca verdiğini söyledi.

Eskisi gibi tekrar yürümek için protez ameliyatı olması gerektiğini ifade eden Narin, hayırseverlerden yardım beklediğini dile getirdi. Şeker hastalığı da olduğunu söyleyen Narin, maddi imkansızlıklar yüzünden psikolojik tedavi göremediğini kaydetti. Narin, "Yürümekte zorluk çekiyorum. Evde sürünerek yürüyorum. Fizik tedavi göremiyorum. Kas hastalığım var. Bir yerden bir yere giderken zorlanıyorum. Hanımım benim için elinden geleni yapıyor. Şimdiye kadar tanıdığım ve güvendiğim arkadaşlarımdan hep darbe

yedim. Beni yalnız bıraktılar. Hayatım boyunca her türlü mesleği yaptım. Bursa Valiliği'ne ve çeşitli yardım kuruluşlarına başvurdum. Ama bir netice alamadım. Düşenin dostunun olmadığını gördüm. Akşamları ağrıdan uyuyamıyorum. Ötenazi yaptırmayı bile düşündüm. Parkinson tedavisi de görmem lazım" dedi.

ENGELLİ ADAMIN DRAMI
İHA
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2010 Pazar 09:59:02
Güncelleme :10 Ekim 2010 Pazar 10:22:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?