1
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Tabancayla oyun kötü bitti

BURSA’nın İnegöl İlçesi'nde, otobüs durağında beklerken yanında taşıdığı tabancayla oynayan 19 yaşındaki Hüsami Usta, yanındaki arkadaşı 18 yaşındaki Adem Bahadır'ı bacağından vurdu. Yaralı genç hastaneye kaldırılırken, Usta gözaltına alındı.

Olay, Ertuğrulgazi Caddesi'ndeki otobüs durağında, dün gece saat 20.30 sıralarında meydana geldi. İnegöl Sanayi Sitesi’ndeki bir döşemecide çalışan Adem Bahadır, koltukçuda çalışan arkadaşı Hüsami Usta ile birlikte durakta otobüs beklerken, belinde taşıdığı kuru sıkıdan bozma tabancasını arkadaşına gösterip, oynamaya başladı. 

İddiaya göre, bu sırada birden ateş alan silahtan çıkan kurşun Adem Bahadır’ın sol bacağına saplandı. Bahadır, kanlar içinde yere yağılırken, paniğe kapılan Hüsami Usta ise cep telefonu ile babası Mehmet Usta’yı (42) arayıp, yardım istedi. Kısa sürede olay yerine gelen Mehmet Usta, yaralı genci otomobiliyle İnegöl Devlet Hastanesi’ne getirdi. 

Yaralı gencin sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, arkadaşının yaralanmasına neden olan Hüsami Usta ise gözaltına alındı.
Hürriyet
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2006 Cuma 17:18:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?