4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Tacettin sahnede nişanlandı

Avrupa Yakası'nın Tacettin'i tiyatro oyuncusu Veysel Diker, İpekyolu Film Festivali'nde görüp aşık olduğu Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin'in özel kaleminde görevli Emrah Dölen'i sahnede babasından istedi. Tiyatro oyununun ardından izleyicilere sürpriz yapan Diker, genç kızla sahnede nişanlandı.

Nurseli İdiz, Can Gürzap, Atilla Pakdemir ve Veysel Diker gibi ünlü oyuncuların rol aldığı "Bana bunu yapma" isimli tiyatro oyunu, dün gece hayranlarıyla buluştu. Tayyare Kültür Merkezi'nde sevenlerine unutulmaz bir oyun izleten Nurseli İdiz ve Can Gürzap ikilisi ayakta alkışlandı.

Oyunun sonunda ise izleyicilere büyük bir sürpriz yapıldı. Dağılmak üzere olan izleyicileri uyaran Can Gürzap, "Şimdi belki de hayatınızda hiç görmediğiniz bir olayla karşılaşacaksınız. Burada bir nişan töreni gerçekleştireceğiz" diyerek izleyicileri meraklandırdı.

"SAHNEDE NİŞANLANDI, HERKESİ ŞAŞKINA ÇEVİRDİ"

İpekyolu Film Festivali'nde görüp aşık olduğu ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü'nde çalışan Emrah Dölen'i sahnede babasından isteyen Avrupa Yakası'nın Tacettin'i, herkesi şaşkına çevirdi. Genç kızın babası Erkan Dölen ise kızını verdiğini bağırınca oyuncu Can Gürzap nişan yüzüklerini çıkardı.

Herkesin şaşkın bakışları arasında sevgilisini sahneye çıkaran Veysel Diker, seyircileri selamladı. Ünlü oyuncu Can Gürzap genç çiftin nişan kurdelesini keserken, Nurseli İdiz Emrah Dölen'e kolye hediye etti. Tiyatro oyununun yanı sıra sahnede canlı bir nişan törenine şahit olan izleyiciler ise genç çifti uzun süre alkışladı.

Nişan töreninin ardından oyuncu Veysel Diker, Emrah Dölen'in annesi Behiye ve babası Erkan Dölen'in elini öptü. Genç kızın ailesi ise çifti tebrik ederek bir ömür boyu mutluluklar diledi.

"İPEKYOLU'NDA GÖRDÜM, ÇARPILDIM"

Heyecanlı olduğunu söyleyen Veysel Diker, "Ben de ilk defa böyle bir olay yaşadım. Sahnede provası olmayan, dönüşü olmayan bir olayı gerçekleştirdim. Kalbim küt küt atıyor" dedi.

Bir gazetecinin, "Nasıl tanışdınız?" sorusunu ise Diker, "Çarpıldım. İpekyolu Film Festivali'nde kendisini tanıdım. İstanbul'da 15 milyon insan yaşıyor, bunların 7.5 milyonu bayan, 1 milyon bayan ise benim akranım. Bu kadar insanın içinde kimseyi bulamayıp aradığımı Bursa'da buldum. Düğünümüz bahar ayında olacak. Hanım köylü olacağım" şeklinde cevapladı.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2009 Perşembe 14:10:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?