4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Taekwondo'da Milli gururumuz

Almanya'da yapılan German Open 2009 Taekwondo Turnuvası'na katılan Bursa Sağlıkgücü Spor Kulübü Taekwondo Takımı sporcusu Hatice Kübra İlgün Milli Takım forması altında Balkan şampiyonu oldu.

Hamburg şehrinde 4-5 Nisan 2009 tarihleri arasında düzenlenen German Open 2009Avrupa Şampiyonası Ön elemelerinde çıktığı 5 müsabakanın tamamını kazanarak Balkan şampiyonluğu elde etti.

Bursa Sağlık Gücüspor Kulübü ve Milli Takım Taekwando sporcusu Hatice Kübra İlgün, 2009 Mayıs ayında İsviçre’de düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecek. Bursa Çınar Lisesi 2’inci sınıf öğrencisi İlgün, “Turnuvalar öncesi çok çalıştım ve çalışmalarımın karşılığını aldım.

Ülkemize böyle güzel bir başarı kazandırdığım için çok gururluyum. Başarımda büyük katkıları bulunan başta Kulüp Başkanımız Turgay Balyimez olmak üzere antrenörüm Fikret Temoçin’e çok teşekkür ediyorum. Onların da desteği ile İsviçre’de düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası'nda da ülkemizi en iyi şekilde temsil edip şampiyonluk kazanacağıma inanıyorum” diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2009 Çarşamba 17:18:17
Güncelleme :8 Nisan 2009 Çarşamba 17:25:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?