4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Tahsin Demir'den Altepe'ye ziyaret

Bursa Emniyet Müdürü Tahsin Demri, suç odağı haline gelen harabe bölgelerin temizlenmesiyle kentin rahat bir nefes aldığını söyledi.

Emekliliğe ayrılacak olan İl Emniyet Müdürü Tahsin Demir, veda turları kapsamında Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe’yi ziyaret etti.

Demir ziyareti sırasında “Bursa’da üç yıldır görev yapıyorum. En iyi hizmet sürem Bursa’da geçti. Üç yıl süresince Sayın Altepe ile dayanışma içerisinde olduk. Çok iyi hizmetler gerçekleştirdik. Özellikle suç odağı haline gelen harabe binaların, bölgelerin temizlenmesi sayesinde çok rahat ettik. Bunun için Başkana teşekkür ediyorum” dedi.

İl Emniyet Müdürü Demir Mobese çalışmaları konusunda da Altepe’den destek gördüklerini ifade ederek, binayla ilgili destekten dolayı teşekkür etti
Altepe’nin Osmangazi’de başarılı çalışmalara imza attığını söyleyen Demir, “Aynı başarıyı umarım Büyükşehir Belediye Başkanı seçildiği takdirde, orada da gösterir” dedi.

Başkan Altepe ise “Emniyet müdürlüğümüzle koordineli olarak çalıştık. Onların önerilerini dinledik, sonuçta ortaya başarılı çalışmalar çıktı. Biz hem 3 yıl boyunca yürüttüğümüz başarılı çalışmalar için mutluluk duyuyoruz, hem de Emniyet Müdürümüzün emekli olmasından dolayı üzüntü yaşıyoruz. Sayın Demir’in Bursa’da iyi dostlukları oldu, kentimizle bağlantısının kopmayacağını düşünüyorum” dedi.
Altepe ziyaretin sonunda Tahsin Demir’e Bursa Bıçağı hediye etti.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2009 Salı 15:59:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?