3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Takım ruhu içinde dostluk

Yeni sezon hazırlıkları için Avusturya'da kampa giren Bursaspor'daki performanstan çok arkadaşlık konuşuluyor.

Ertuğrul Sağlam'ın gelmesiyle bir çok şeyin değiştiği Bursaspor'da, tecrübeli teknik adam futbolcularına antrenmanlar da oyunlar oynatıyor.

2009-2010 sezonu hazırlıkları için Avusturya'nın Viyana kentine 70 kilometre uzaklıktaki Tatzmannsdorf kasabasında kampa giren Bursaspor çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.
Yeni gelen transferler, Batalla, Hüseyin Cimşir, Turgay Bahadır ve Ramazan Sal'ın takıma alışarak çalışmalara özveriyle katılması Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ve yönetim kurulunun yüzünü güldürdü.

ANTREMANLARDA ŞAKALAŞIP, OYUNLAR OYNUYORLAR
Termal ve doğa harikası bir bölgede kamp yapan Bursaspor'da antrenmandaki performanstan çok arkadaşlık dikkat çekiyor. Ertuğrul Sağlam'ın takımdaki arkadaşlığa büyük önem vermesinin ardından hazırlıklar bu yönde sürdürülüyor. Atılan goller sonrası futbolcular ile birlikte sevinen Ertuğrul Sağlam, oyuncularına sarılarak sevinci kutladı.

Bugün yapılan antrenmanda ise futbolcular birbirlerini yakalama oyunu oynadı. Neşeli oldukları gözlenen yeşil-beyazlı oyuncular antrenmanın son bölümünde ise, taktik çalışma yaptı. Güneşli bir havada gerçekleşen antrenman sonrası genç teknik adam futbolcularını tebrik etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2009 Çarşamba 16:25:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?