3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Taksi durakları yenileniyor

Nilüfer Belediyesi ilçedeki taksi duraklarını standart hale getiriyor.

Nilüfer sınırları içinde muhtelif noktalara yerleştirilecek olan taksi duraklarında 50 metrekarelik ofis, kapalı ATM ve kiosk bölümleri ile genel tuvalet ve büfe bölümleri olacak.

Ataevler pazar yeri yanında Ataevler Taksi Durağı’nın temel atma törenine Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Görükle Belediye Başkanı Mustafa Biltekin, Çalı Belediye Başkanı Ali Karamık ve Bursa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hasan Topçu ile çok sayıda taksici ve davetli katıldı.

Açılışta konuşan Bozbey, Nilüferli taksicilerin her zaman en iyiyi hak ettiğini dile getirirken, “Bu proje ile Nilüferlilerin 24 saat hizmetinde olan taksici esnafımızın biraz daha rahat etmesini amaçladık. Bizler onların yaşadığı sıkıntıları biliyoruz. Elimizden geldiğince onlarla ortak projeler üretmeye çalışıyoruz” dedi.

Bozbey, gerçekleştirilecek olan taksi duraklarının özelliklerini de anlatırken, projenin tüm taksicilere ve Nilüferlilere hayırlı olmasını diledi. Bursa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hasan Topçu ise, Mustafa Bozbey’in kendilerini çok iyi anlamasının sebebini odanın eski üyesi olmasına bağlayarak, “Bu projenin hayata geçmesiyle esnafımız büyük bir rahata kavuşacak. Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren Nilüfer Belediye Başkanı Sayın Mustafa Bozbey’e sonsuz teşekkürler sunuyoruz” dedi.

Bozey daha sonra Ataevler Taksi Durağı’na giderek taksici esnafıyla sohbet etti. İlk örneği Ataevler Taksi Durağı’nda uygulanacak olan proje, ardından Nilüfer’deki 13 taksi durağında hayata geçirilecek.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2009 Çarşamba 18:33:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?