1
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Talihlilere belgeleri verildi

Bursagaz'ın, 17 Mart-15 Haziran tarihleri arasında düzenlediği "Haydi Doğalgaz Dönüşümüne" kampanyasına katılarak 1 yıllık doğalgaz kazananlara belgeleri törenle verildi. 

"Mavi bir gökyüzü, yeşil bir Bursa" hedefi doğrultusunda 2006 yılında doğalgaz tesisat dönüşümü konusuna odaklanan Bursagaz, bu kapsamda düzenlediği ilk kampanyada 1 yıllık doğalgaz kazanan 50 abonesine 1000 m3 karşılığında doğalgaz kullanım belgelerini teslim etti. 

17 Mart-15 Haziran tarihleri arasında düzenlenen "Haydi Doğalgaz Dönüşümüne" kampanyasına, 10 binin üzerinde katılım gerçekleşmişti. Kampanyaya katılan aboneler arasında 23 Haziran 2006 tarihinde noter huzurunda düzenlenen çekilişle 50 kişi, 1 yıllık doğalgaz kullanımına denk gelen 1000 m3 doğalgaz kazandı. Kazananlara doğalgaz kullanım belgeleri, Bursagaz Genel Müdürlüğü'nde düzenlenen tören ile Bursagaz Genel Müdürü Ertuğrul Altın tarafından teslim edildi. 

Törende konuşan Altın, "Yeşil Bursa'mızın mavi bir gökyüzüne kavuşması için Bursagaz olarak yoğun şekilde çalışıyoruz. Bu doğrultuda düzenlediğimiz kampanyaya büyük ilgi gösteren Bursalılar'a teşekkür ediyorum. 1 Ağustos'ta başlayan yeni kampanyamıza da benzer bir ilgi olacağını umuyorum" diyerek Bursalılar'a doğalgaz tesisat dönüşümlerini yaptırarak doğalgaz kullanmaya başlamaları için çağrıda bulundu. 

Bursagaz, 10 binin üzerinde kişinin katıldığı "Haydi Doğalgaz Dönüşümüne" kampanyasının ardından 1 Ağustos'ta ikinci kampanyasını başlatmıştı. 31 Ekim 2006 tarihine kadar sürecek olan "Doğalgaz Dönüşümünde 44 Kombi Hediye" kampanyasında doğalgaz dönüşümünü tamamlayarak gaz kullanmaya başlayan 44 kişiye, Airfel kombi hediye edilecek.
İHA
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2006 Perşembe 15:36:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?