2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Tamirciye tecavüz suçlaması

Bursa İnegöl'de bilgisayar tamirciliği yapan Yaşar Kise, internet üzerinden tanıştığı ve Ankara’da öğretmenlik yapan kız arkadaşının bilgisayarını virüs göndererek bozup, daha sonra tamir için gittiği evinde tecavüz ettiği ve şantajla parasını aldığı iddiasıyla gözaltına alındı. Kise çıkarıldığı savcılıkça tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 

Ankara’da öğretmenlik yapan 25 yaşındaki E.N., Ankara Cumhuriyet Savcılığı’na başvurarak, internette tanıştığı Kise’nin kendisine tecavüz edip şantajla para istediğini öne sürdü. E.N. dilekçesinde "Y.K. ile internette tanıştık. Sonra virüs gönderdiği bilgisayarımı çökertti. Bana, ‘Bilgisayarını benden başka kimse tamir edemez’ dedi. Kabul ettim. Ankara’ya çağırdım. Bilgisayarı tamir ederken bana tecavüz etti. Sonra o anı görüntüye aldığını söyledi. Şantaj yaparak bu zamana kadar 11 bin YTL paramı aldı. Hala para istiyor'' dedi. 

Savcılığın başlattığı soruşturma kapsamında Kise İnegöl’de gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü’nde susma hakkını kullanan Kise, savcılıkta yaptığı savunmada, “E.N. ile arkadaşlığımız oldu. İlişkiye de girdik. Fakat kendi isteğiyle oldu. Gerçekleri söylemiyor'' diye konuştu. 

İnegöl Cumhuriyet Savcılığı, ifadesini aldığı Kise’yi tutuksuz yargılamak üzere serbest bıraktı

Milliyet
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2007 Çarşamba 17:23:29
Güncelleme :19 Eylül 2007 Çarşamba 17:43:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?