2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Tanju Çolak'tan alacağı var

Ünlü futbolcu Tanju Çolak'tan alacağını tahsil edemediği için mahkemeye başvuran ve eski milli futbolcudan 4 bin YTL almaya hak kazanan dekorasyon firması sahibi, bütün aramalara rağmen Çolak'a ulaşamıyor.


Edinilen bilgiye göre, dekorasyon firması sahibi Ruhi Canpolat, 2 yıl önce Tanju Çolak'ın ortağı olduğu Bursa'daki bir fabrikayla 5 ayrı ofis yapmak için 11 bin YTL'ye anlaştığını söyleyerek, "8 bin YTL'lik iş yaptıktan sonra Tanju Çolak tavandaki bir yeri beğenmeyerek benimle tartıştı. Bunun üzerine malzemelerime el koyarak beni ve elemanlarımı fabrikadan attırdı" iddiasında bulundu.


Bu hadise üzerine yaptığı iş karşılığı ünlü futbolcudan alması gereken parayı alamadığını öne süren Canpolat, Bursa 5. Asliye Hukuk Mahkemesi'ne alacak davası açtı. Yaklaşık 2 yıldır süren dava geçtiğimiz günlerde sonuçlandı. Bilirkişi, fabrikayı inceleyerek yapılan işin 7 bin 790 YTL olduğunu, Canpolat'ın 950 YTL'lik hatalı imalat yaptığını, borcun bir kısmını tahsil ettiğini ve davacının 4 bin 70 YTL alacağı bulunduğunu belirtti. Bunun üzerine mahkeme, davalı Tanju Çolak'ın 4 bin 70 YTL'yi kanuni faizleri ile birlikte ödemesine karar verdi.


Kararın kesinleşmesinin ardından parasını alabilmek için harekete geçen Canpolat, tüm aramalara rağmen milli futbolcu Çolak'a ulaşamadığını iddia etti. Canpolat, "İstanbul'a gidip oturma eylemi yapacağım. Boynuma 'Tanju Çolak'ın bana borcu var' yazılı pankart asarak sokaklarda gezeceğim. Bana çok ayıp etti" ifadelerini kullandı.

iha
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2007 Pazar 11:51:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?