6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Taraftar yağmur çamur dinlemiyor

YAĞMURLU HAVADA ÖZLÜCE'YE AKIN EDEN TARAFTARLAR BURSASPOR'U BAĞRINA BASTI

Hafta sonu deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak lider Bursaspor, hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenman öncesi yoğun yağmura rağmen taraftarlar tesislere gelirken takım, sahanın kötü olması sebebiyle Vakıfköy'de antrenman yaptı.

Özlüce Tesisleri'ne gelen 100 kadar Bursasporlu taraftar otobüse binen, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve futbolculara büyük ilgi gösterdiler. Taraftarlar, yanında getirdikleri hediyeleri teknik direktör Ertuğrul Sağlam'a verdiler. Yeşil-beyazlı oyuncular ile yakından ilgilenen taraftarlar tek tek fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.

Taraftarlara teşekkür eden Ali Tandoğan, "Buraya bizim için geliyorlar. Bu bize olan sevgilerinin ne kadar büyük olduğunu gösteriyor. Gençlerbirliği zor bir takım iyi mücadele gerekiyor. Ama bu yolda her türlü kazanmamız gerekiyor" dedi.

Tecrübeli defans oyuncusu İbrahim Öztürk ise, "Taraftarlar sağolsunlar bizi hiç yalnız bırakmıyorlar. Sonuna kadar yağmurda çamurda bizimle yaşıyorlar. İnşallah sonunu hepimiz en mutlu şekilde yaşayacağız" diye konuştu.

Bursaspor, takım otobüsü ile taraftarların tezahüratları altında Vakıfköy tesislerine hareket etti.

YAĞMURLU HAVADA ÖZLÜCE'YE AKIN EDEN TARAFTARLAR BURSASPOR'U BAĞRINA BASTI
YAĞMURLU HAVADA ÖZLÜCE'YE AKIN EDEN TARAFTARLAR BURSASPOR'U BAĞRINA BASTI
İHA
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2010 Çarşamba 16:47:00
Güncelleme :7 Nisan 2010 Çarşamba 23:30:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?