4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Taraftardan federasyona tepki

Bursasporlu taraftarlar son günlerde yaşanan olaylar üzerine Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) sert tepki göstererek, "Sürecin böyle devam etmesi halinde taraftarlar çok büyük katılımla federasyon binasına yürüyecektir" dedi.

Teksas Fan Kulüp, Teksaslılar Derneği ve Teksaslılar tarafından yapılan ortak açıklamada, son iki haftadan beri yaşanan olayların taraftarın sabrını taşırdığı belirtilerek, "Sercan'ın çağırılması milli görevdir. Bundan herkes gurur duyuyor ama gençlerin hiçbirisi çağırılmazken komplo kurulduğu aklımıza geliyor. Böylelikle Bursaspor taraftarlarının federasyona olan öfkesi hızla büyüyor. Bu süreç böyle devam ederse Bursaspor taraftarları çok büyük katılımla federasyona yürüyecektir" dedi.

Federasyonda Bursalı olan iki temsilcinin bulunduğunu ifade eden taraftarlar, "Federasyonda görev alan temsilcilerimizin bu konuda neden duyarsız kaldığını anlamış değiliz. En azından Karadeniz lobisi oluşturulurken, temsilcilerimiz niçin bizim lobimizi oluşturmuyorlar. Başkanımız gerçekten sessiz mi kalıyor, yoksa sessiz mi bıraktırılıyor?" diye konuştu.

BEDAVA BİLET KONUSU
Yerel bir televizyon kanalında TFF milli takımlardan sorumlu yöneticisi Levent Kızıl'ın yaptığı açıklamalara da tepki gösteren taraftarlar, "Levent Kızıl'ın, İbrahim Yazıcı hakkında 'bedava bileti kaldırın' demesi yanlıştır. Federasyonda yapılması gereken birçok iş varken niye bilet konusu gündeme getiriliyor. Sayın Levent Kızıl kendi zamanında taraftar gruplarına bedava bilet vermedi mi?" diye konuştu.

KONGRE SÜRECİ
Kongre sürecini de değerlendiren taraftarlar bütün adaylara başarılar diledi. Şu anki mevcut yönetimde bulunan Başkan Yazıcı ve ekibinden gündemde dolaşan vergi borçları ve futbolcu alacakları konusunda açıklama yapmasını bekleyen taraftarlar şeffaf yönetim tarzına uyulmasını istedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2009 Perşembe 11:37:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?