6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Taraftardan işadamlarına forma

TARAFTARDAN İŞADAMLARINA FORMA

Bursa'daki işadamları ve firmaları ziyaret eden Efsane Teksas Bursasporlu Taraftarlar Derneği, işadamlarına Bursaspor forması hediye ediyor.

Efsane Teksas Bursasporlu Taraftarlar Derneği, Bursa ekonomisine katkı sağlayan işadamlarına yönelik ziyaretlerin ilkini gerçekleştirdi.

Tekstilden otomotiv sektörüne adım atan ve geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan Kıbıl Özel Servis'i ziyaret eden Efsane Teksas Bursasporlu Taraftarlar Derneği yönetim kurulu, firma yetkilisi Yasin Kılıç'a Efsane Teksas Bursaspor forması hediye etti. Dernek yönetim kurulu üyeleri Erhan Bektaş, Murat Şükrüoğlu ve Oğuz Narin'in de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Efsane Teksas Bursasporlu Taraftarlar Derneği Başkanı Ömer Karaduman, Bursaspor sevgisinin dünyaya sıçradığını, bu sevginin Bursa'daki işyeri ve firmalarda da mutlaka fiilen yaşanması gerektiğini söyledi. Her işyerine bir Bursaspor posteri veya bayrağı kampanyası başlattıklarını belirten Başkan Ömer Karaduman, sosyal sorumluluk çerçevesinde Bursa'da doğan, doyan, yaşayan herkesin 47 yıl sonra gelen şampiyonluğun ardından Bursaspor'a sahip çıkması gerektiğini, bunun için de her firmanın mutlaka işyerine bir yeşil beyaz obje bulundurması gerektiğini ifade etti.

TARAFTARDAN İŞADAMLARINA FORMA
İHA
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2010 Cuma 13:47:03
Güncelleme :25 Haziran 2010 Cuma 13:52:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?