3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Taraftarlar birbirine girdi: 10 yaralı

Bursaspor-Diyarbakırspor maçı sonrası 10 taraftar atılan taşlar sonucu yaralanırken birçok taraftar ise gözaltına alındı.

Turkcell Süper Ligi'nin 7'nci haftasında Atatürk Stadı'nda karşılaşan Bursaspor ile Diyarbakır müsabakası sırasında iki takım taraftarı arasında çıkan kavga sonucu 10 taraftar yaralandı. Tribünlerde birbirlerine karşılıklı taş ve koltuk parçası atılması sonucu iki takımdan toplam 10 taraftar çeşitli yerlerinden yaralandı.

Çevik kuvvet ekipleri olaylara müdahale ederken çok sayıda taraftar gözaltına alındı. Yaralı taraftarlar şehirdeki çeşitli hastanelere kaldırıldı

iha
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2009 Cumartesi 23:07:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Nuri Bulut IP: 68.19.194.xxx Tarih : 27.09.2009 00:51:20

Ben 40 yildir top oynayan, futbolu da cok seven bir insan olarak bu olaya cok uzuldum. Taraftarin gorevi maci seyretmek ve eger istiyorsa takimina destek vermektir. Karsi takima hakaret etmek, karsi takimin oyuncularinin gururunu, serefini incitmeye. onlara kufur etmeye hic hem de hic hakki yoktur. Diyarbakirspor bir terror takimi degil, ve oyuncularida terrorist degil, Bu takimi bir terror gurubuyla eslestirmek hem cok yanlis hem de cok gunah. Ben bir Turk olarak, bu olayi cikaran taraftarlari yadirgiyorum.