4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Taraftarlar Derneği onursal başkanı

Bursaspor Taraftarlar Derneği, Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe’yi derneğin onursal başkanı seçti.

Bursaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Mesut Ağrak, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Ağrak, Başkan Altepe’nin yakasından çıkartmadığı Bursaspor rozeti ve yeşil-beyazlı kulübe olan sevdasının herkese örnek olması gerektiğini belirterek, “Bugüne kadar çok başkan ve yönetici gördük. Ama birçoğunun içinde hep Bursaspor dışında, 3 büyüklere olan özlem vardı. Recep başkanımız ise her giydiği cekette Bursaspor rozeti var. 3 büyükleri tutan her Bursalıya Bursasporlu olması gerektiğini söylüyor, yakasına rozetini takıyor. Böyle bir başkan Bursa için olduğu gibi Bursaspor içinde büyük bir şans” dedi.

Başkan Altepe, Avrupa’daki şehir takımlarını örnek vererek, “Liverpool’da oturan Manchester’ı tutmuyor. Münihli Köln’ü değil Bayern Münih’i tutar. Bursa’da doğan da, doyan da Bursaspor’u tutmalı. Herkes şehrinin takımına sahip çıkarsa, Bursaspor zirveye oynar, büyük kulüplerle başa baş mücadele eder” şeklinde, Bursa’da yaşayanlara Bursasporluluk çağrısında bulundu. Bursaspor’un bu sezon ligde iyi bir performans yakaladığını, bu fırsatın devamı için kenetlenmek gerektiğinin de altını çizen Başkan Altepe, kendisini ‘onursal başkan’lığa layık gören Taraftarlar Derneği’nin yöneticilerine teşekkür etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2009 Pazartesi 15:14:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?