3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Taraftarlar dostluk maçı yaptı

Turkcell Süper Ligi'nin 24. haftasında yarın oynanacak olan Eskişehirspor-Bursaspor maçı öncesi her iki takım taraftarları kendi aralarında dostluk maçı yaptı.

Bursa Merinos Stadı'nda yapılan karşılaşma renkli görüntülere sahne oldu. Eskişehirsporlu taraftarlar, Bursasporlu taraftarların davetine çok sevindiklerini ve seve seve kabul ettiklerini söyledi. Eskişehirspor taraftarlarından Murat Çelen, "Bursasporlu arkadaşlar, böyle bir maçla ilgili davetlerini ilettiler. Biz de bu daveti seve seve kabul ettik. Bursaspor zaten bizim kardeş takımımız. Eskişehirlisporlu taraftarlar olarak Bursaspor'un galibiyetine seviniyoruz, mağlubiyetine üzülüyoruz. Anadolu kardeşliğinin bu şekilde başlaması çok güzel. Bundan sonra da böyle devam edecek. Buradaki maçın sonucu önemli değil. Önemli olan dostluk. Biz de bu maçın rövanşı için Bursasporlu taraftarları Eskişehir'e davet edeceğiz" diye konuştu.

Bursaspor'un amigolarından Fikret Yorgun ise, bu dostluğun Türkiye'ye örnek olması gerektiğini belirterek, "Beni Eskişehirspor formasıyla görenler şaşırıyor. Ben dostluk pençinleşsin diye bu formayı giydim. Ben 40 yıldır Bursasporluyum, 30 yıllık amigoyum. Hiçbir zaman Bursaspor'u satmadım. Benim tek amacım Eskişehirspor-Bursaspor dostluğunun pekişmesi. Bu dostluğu bütün Türkiye görsün ve bütün Türkiye'ye örnek olsun bu organizasyon. Benim hayatımda hiç unutamadığım anım, Akçaabat'ta hayatımda yediğim en
büyük dayaktı. 30 kişi bana saldırdı, ama yine Bursaspor'dan vazgeçmedim. Bursaspor için ölmeye hazırım" dedi.

BURSASPORLU YÖNETİCİ HAKEME SALDIRDI

Çekişmeli geçen maçta Bursasporlu taraftarlar, sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı. Bu arada senaryo gereği sahaya giren Bursasporlu bir yönetici, kendi futbolcularıyla hakeme saldırdı. Bu mizanzen gülüşmelere sebep oldu.
 

ipa
Yayın Tarihi : 14 Mart 2009 Cumartesi 13:15:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?