6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Taraftarlardan 3 büyüklere kabristan

BURSASPORLU TARAFTARLARDAN 3 BÜYÜKLERE KABRİSTAN

Turkcell Süper Lig'de 65 puanla liderliğini sürdüren Bursaspor'da taraftarlar, senelerdir hasretini çektikleri şampiyonluğun kendilerine çok yakın olmasının sevincini yaşıyor.

Bursa'nın her mahallesi adeta yeşil-beyaza boyanırken, taraftarların ilginç projeleri ise dikkat çekiyor. Kimisi yanında gezdirdiği köpeğine yeşil-beyaz forma giydirirken kimisi ise evini tamamen Bursaspor'un renklerine boyuyor. Bugüne kadar taraftarların gerçekleştirdiği projelerin en ilgincini ise Hocahasan Mahallesi'nde yaşandı. Temsili olarak yaptıkları mezara Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın renklerinin bulunduğu mezar taşları koyan taraftarlar başında oturup dua etti.

Kaldırım üzerindeki mezara "Turkcell Süper Lig Aile Kabristanlığı" ismi verilen Hikmet Turan, Avrupa kupası hedefiyle çıktıkları yolda şampiyonluğa çok yaklaştıklarına dikkat çekti.

Mahallede bulunan Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarlarına nispet olarak mezarı yaptıklarını anlatan Turan, "Karşılıklı atışırken, 'Hadi namazlarını kılıp bunları gömelim' dedik. Aklımıza gelen projeyi hemen buraya yaptım. Biz şampiyon olmasak ikinci olsak bile yeter ama buraya kadar geldik. Şampiyon olacağız. Galatasaray maçını da kazanacağız" dedi.

Mahalledeki kahveyi yeşil beyaz bayrak asıp önündeki ağaca da timsah maketi asan taraftarlar, çiçek saksılarına ise yeşil beyazlı renklerle "Şampiyon Bursaspor" yazdılar.

BURSASPORLU TARAFTARLARDAN 3 BÜYÜKLERE KABRİSTAN
İHA
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2010 Pazartesi 16:17:00
Güncelleme :19 Nisan 2010 Pazartesi 18:55:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?