4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Taraftarlardan Bursaspora destek

Bursa'da tüm taraftar dernekleri bir araya gelerek ekonomik açıdan zor durumdaki Bursaspor'a maddi manevi destek için kampanya başlattı.

Perşembe günü 7'den 70'e tüm taraftarları Kapalı Spor Salonu'ndaki kampanyaya çağıran Fan Clup Başkanı Ali Ademoğlu, "Bu kampanya maddi desteğin dışında manevi anlam taşıyor" dedi.

Bursa'daki tüm taraftar dernekleri Kültürpark'taki basın toplantısında bir araya geldi. Taraftar dernekleri adına açıklama yapan Ali Ademoğlu, Bursaspor'u geldiği noktadan dolayı kutladıklarını belirterek, "İnşallah sezon sonunda da UEFA'ya gitmiş olacağız. Bugüne kadar Bursaspor'a çeşitli destekler kampanyalar başlatıldı. Biz Bursasporlular olarak bu tür kampanyaların sona ermesini istiyoruz. Bursaspor'un kampanyalarla değil daha büyük projelerle yönetilmesini arzu ediyoruz. Bunun neticesinde önümüzdeki hafta Perşembe günü taraftarları 7'den 70'e Kapalı Spor Salonu'na davet ediyoruz. Buradan tüm Bursaspor yöneticilerimiz, yeni eski yöneticiler. yeni eski sporcularımızı. tüm taraftarlarımızı Bursaspor'a desteğe davet ediyoruz" dedi.

Taraftarların Türkiye'de ilk defa nakit bir bağış-katkı kampanyası başlattığını anlatan Ademoğlu, "Çeşitli vaatlerle, telefon trafikleriyle bir yere varılmadığını hepimiz gördük. Son defa tüm taraftar dernekleri böyle bir teşebbüste bulunduk. Bursasporlular kampanyalar istememektedir. Bu etkinlik, maddi kampanyanın dışında manevi bir kampanya olacaktır. Para toplamanın ötesinde herkesin birbirini kucakladığı bir kampanya olacaktır. Kimisi cebinden bir lirayı, kimisi on bin lirayı koyacaktır. Tüm Bursaspor sevdalılarını orada görmek istiyoruz" diye konuştu.
Ali Ademoğlu, taraftarlar olarak İstanbul Büyükşehir Belediyespor deplasmanının sponsorluğunu da üstlendiklerini sözlerine ekledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2009 Cuma 18:27:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?