4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Taraftarlardan destek tam

Turkcell Süper Lig'de yarın deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Bursaspor'u İstanbul'a, BJK İnönü Stadı'na girmelerine izin verilmeyen Yeşil-beyazlı taraftarlar coşku içinde uğurladı.

Öğle saatlerinden itibaren Bursaspor Özlüce Tesisleri'nde toplanan Yeşil-beyazlı taraftarlar, tesisleri bayram yerine çevirdi. Yaklaşık 2,5 saat boyunca takımın tesislerden çıkmasını bekleyen taraftarlar, meşaleler yakıp, marşlar söyleyerek Yeşil-beyazlı takıma moral verdi.
Bu arada, 11 aylık bir bebeğin Bursaspor bayrağı üzerinde timsah yürüyüşü yapması taraftarları coşturdu. Genç, yaşlı çok sayıda taraftar, önemli maçı BJK İnönü Stadı'nda izleyemeyecek olmanın üzüntüsünü yaşarken, Futbol Federasyonu ve Beşiktaş Yönetimi'ne büyük tepki gösterdi.

Taraftarlar, daha sonra Bursaspor Kulübü 2. Başkanı Osman Çelik'in verdiği ve üzerinde "Üzülmeyin, siz Avrupa statlarına layıksınız" yazılı pankartı açtılar.
Bursasporlu taraftarlar, uzun bir bekleyişin ardından tesislerden çıkan teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve futbolculara sevgi gösterisinde bulunurken, "Beşiktaş'ı yenmeden gelmeyin. Biz yanınızda olamasak da kalbimiz sizinle" diyerek moral verdiler. Meşaleler ve konfetiler eşliğinde takım otobüsüne binen Yeşil-beyazlı kafile, Mudanya'dan deniz otobüsüyle İstanbul'a hareket etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2009 Cumartesi 19:24:00
Güncelleme :18 Nisan 2009 Cumartesi 19:35:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?