3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Taraftarlardan futbolculara altın

BURSASPOR, GENÇLERBİRLİĞİ'Nİ PUANSIZ GÖNDERMEK İSTİYOR

Bursaspor, Turkcell Süper Lig'in 11. haftasında sahasında konuk edeceği Gençlerbirliği'ni evine puansız göndermek istiyor. Cuma günü oynanacak maç öncesi Yeşil-beyazlı takımı ziyaret eden taraftarlar, futbolculara altın hediye etti.

Bursaspor, Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına eksikliklerine rağmen devam ediyor. Sakatlıkları bulunan Serdar Aziz ve Sercan Yıldırım doktor kontrolünde düz koşu yaparken, Erhan Albayrak ve Yenal Tuncer ise idmana katılmadı. Antrenmana gelen Teksas Taraftarlar Derneği Üyeleri, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında gol atan futbolculara Cumhuriyet altını hediye etti. Yeşil-beyazlı futbolcuları alkışlayarak Gençlerbirliği maçı öncesi moral veren taraftarlar, Ertuğrul Sağlam'a da çiçek takdim etti.

Ardından basın toplantısında konuşan Ertuğrul Sağlam, Gençlerbirliği maçına 3 puan parolasıyla hazırlandıklarını belirterek, Antalyaspor maçıyla bozulan galibiyet serisinin bir yenisini daha başlatmak istediklerini söyledi. Sağlam, "Antalyaspor maçında maalesef 3 puanı alamadık. Seriye son vermek zorunda kaldık. Geleceğe umutla bakıyoruz. Beklentilerimiz üst seviyede. Yeni bir serinin başlaması için bir serinin bitmesi gerekiyordu. Gençlerbirlği bir serinin başlangıç olacaktr. İlk devredeki zorlu maçlar

öncesi moral ve motivasyon bulmak istiyoruz. Gençlerbirliği maçını kazanıp 3 puanı hanemize yazdırmayı hedefliyoruz. Burada taraftarımıza büyük görev düşüyor. Bu sene bizim hedeflermiz bir tanesi Fair-play liginde şampiyon olmaktır. Geçen 2 maçta rakiplerimiz 4 kırmızı kart görürken, biz bir sarı kart bile görmedik. Spor ruhuna uygun davranışlar sergiliyoruz" dedi.

 

"BURSASPOR'DA TRANSFER BİTMEZ"

Devre arasında transfer yapılmasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Sağlam, Bursaspor'da asla transferin bitmeyeceğini dile getirdi. Sağlam, "Biz de transfer bitmez. İhtiyaç duyulan yerlere takviye yaparız. Hedefler büüyüdüğü zaman kaliteli oyuncuya ihtiyaç olabilir, Bu düşünceyle arayışlarımız devam ediyor" diye konuştu.

BURSASPOR, GENÇLERBİRLİĞİ'Nİ PUANSIZ GÖNDERMEK İSTİYOR
BURSASPOR, GENÇLERBİRLİĞİ'Nİ PUANSIZ GÖNDERMEK İSTİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2009 Çarşamba 14:43:03
Güncelleme :4 Kasım 2009 Çarşamba 15:00:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?