6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Tarım ve Hayvancılık Fuarı açılıyor

TARIM VE HAYVANCILIK FUARI AÇILIYOR

TÜYAP tarafından düzenlenen Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarları kapılarını 6 Ekimde açıyor.

Düzenli olarak büyüyerek gelişen ülkenin ve bölgesinin en büyük fuarları olma özelliğini taşıyan Bursa Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Fuarı (BURTARIM 2010) ile Bursa Hayvancılık ve Ekipmanları Fuarı, 6-10 Ekim tarihleri arasında açılacak. Fuarlar, Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde, bu yıl 7 ayrı salonun yanı sıra, 30 bin metre kare açık sergileme alanı ile birlikte toplam 60 bin metre kare alanda ziyaretçilerle buluşacak.

Almira Otel'de düzenlenen basın toplantısında konuşan TÜYAP Bursa Fuarcılık Genel Müdürü İlhan Ersözlü, tarım ve hayvancılık sektöründe son gelişmeleri ve yenilikleri ilgililere sunacak olan fuara 29 ülkeden 554 firmanın iştirak edeceğini, 170 bin yurtiçi ve yurtdışı ziyaretçi beklediklerini söyledi.

Ersözlü, 70'in üzerinde ilden 1300'e yakın otobüs organizasyonu ile Almanya, Avusturya, Avustralya, Azerbaycan, Bulgaristan, Ermenistan, Gürcistan, Güney Afrika Cumhuriyeti, Hollanda, Irak, İran, İsrail, İtalya, Kosova, Lübnan, Makedonya, Mısır, Rusya, Slovenya, Suriye, Tunus ve Yunanistan'dan gelecek misafirlere ev sahipliği yapacaklarını kaydetti. Ersüzlö, ayrıca fuarda boğa ve damızlık inek yarışmalarının yapılacağını bildirdi.

TARIM VE HAYVANCILIK FUARI AÇILIYOR
TARIM VE HAYVANCILIK FUARI AÇILIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2010 Salı 15:05:01
Güncelleme :5 Ekim 2010 Salı 15:31:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?