3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Tarladan vahşet çıktı

MANKEN ZANNETTİLER, YANMIŞ CESET ÇIKTI

Bursa'da armut bahçesinde molozların arasına atılmış yanmış bir erkek cesedi bulundu. Sırtından bıçaklanarak öldürüldükten sonra yakılmak istenen cesedi önce plastik manken zanneden aile, cismin ceset olduğunu fark edince polise haber verdi.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yıldırım ilçesi Millet Mahallesi Yıldırım Sokak Kovanlık mevkisi altındaki armut bahçelerinde meydana geldi. Tarla sahibi Şerif Dirican, eşi, çocukları ve iki kuzeni ile bölgedeki tarlasına çalışmaya gitti. Bu sırada kuzen Fatih Kulanç, tarlanın yol kenarına bakan kısmında moloz yığınlarının arasında insana benzeyen bir cisim fark ederek amcası Şerif Dirican'a haber verdi. Cismi plastik manken zanneden aile, daha yakından baktıklarında cismin yakılmış erkek cesedi

olduğunu fark edince polisi aradı. Olay yerine gelen ekipler, bölgeyi güvenlik şeridine alıp geniş çaplı inceleme yaptı. İncelenen cesedin 35-40 yaşlarında 1,70 boylarında bir erkeğe ait olduğu, önce sırt ve göğüs kısmından bıçaklandığı, daha sonra bir poşetle örtülüp olay yerine getirildiği ve burada üzerine otomobil lastiği konularak yakılmaya çalışıldığı tespit edildi. Olay yeri inceleme ekipleri ve cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından kimliği belirsiz ceset Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Cesedin kimliğini tespit çalışmalarına başlayan polis, son bir haftadaki kayıp ihbarlarını inceliyor. Tarlada çalışırken manken sandıkları cismi incelediklerinde ceset olduğunu fark ettiklerini anlatan Şerif Dirican, "Olayı hemen polise haber verdik. Biz vatandaşlık görevimizi yerine getirdik" dedi.

MANKEN ZANNETTİLER, YANMIŞ CESET ÇIKTI
MANKEN ZANNETTİLER, YANMIŞ CESET ÇIKTI
MANKEN ZANNETTİLER, YANMIŞ CESET ÇIKTI
MANKEN ZANNETTİLER, YANMIŞ CESET ÇIKTI
İHA
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2011 Pazartesi 10:28:01
Güncelleme :20 Nisan 2011 Çarşamba 16:27:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?