3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

'Tatile gidiyorum' dedi geri dönmedi

BURSA'DA TATİLE GİTMEK İÇİN EVDEN ÇIKAN GENÇ 16 GÜNDÜR KAYIP

Bursa'da, babasından izin alarak üniversiteyi okuduğu ilçeye tatile giden gençten 16 gündür haber alınamıyor.

Edinilen bilgiye göre, ailesiyle birlikte yaşayan Uludağ Üniversitesi Mobilya Dekorasyon Meslek Yüksek Okulu mezunu Eyüp Algül (22), 16 gün önce babasından üniversiteyi okuduğu İnegöl ilçesine gitmek için izin istedi. Bir süre eski okul arkadaşlarının yanında tatil yapacağını belirten Algül'den o günden bu yana haber alınamadı.

Oğlunu bulabilmek için çalmadık kapı bırakmayan 6 çocuk babası Mustafa Algül, "Oğlumla aramızda bir şey yoktu. Okulundan dolayı tecilini kaldırıp askere gideceğini söylüyordu. Acaba askere mi götürdüler diye araştırdık fakat gitmemiş. İnegöl'de gidebileceği yerleri araştırdık, kendisine ulaşamadık. Cep telefonu da kapalı. Nerede olduğunu bilmiyoruz. Hayatından endişe ediyoruz" dedi.

Oğlu Eyüp Algül'ün son günlerde sıkıntılı olduğunu ancak kendilerine herhangi bir şey anlatmadığını söyleyen baba, "İnegöl'e gitmeden bir gün önce yakın arkadaşını eve çağırdık. İkisi beraber dışarı çıktılar. İki saat sonra geldiler, arkadaşına da bir şey söylememiş. Annesinde yüksek tansiyon var. Yataklara düştü, her gün ağlıyor. Oğlumu görenlerin insaniyet namına polisi aramasını istiyorum" diye konuştu.

BURSA'DA TATİLE GİTMEK İÇİN EVDEN ÇIKAN GENÇ 16 GÜNDÜR KAYIP
İHA
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2011 Çarşamba 17:10:03
Güncelleme :20 Nisan 2011 Çarşamba 18:04:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?