3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Tatlıoğlu Bulgaristan'dan döndü

Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu Bulgaristan'dan döndü.

Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, İl Genel Meclisi üyesi Mehmet Alp, Orhaneli Orman İşletme Müdürü Hakkı Türkoğlu ve tercüman Yüksel Esen'den oluşan Orhaneli heyeti, kardeş şehir Bulgaristan'ın Kuklen Belediyesi'nin davetlisi olarak bu ülkeye gitti.

Tatlıoğlu ve beraberindekiler, Hak ve Özgürlükler Partisi (HÖH) Genel Başkanı Ahmet Doğan ve Bulgaristan Çevre Bakanı Cevdet Çakırov ile de görüştü. Kulken Belediyesi, konuk heyeti mahalli müzik ve danslarla karşıladı. Orhaneli heyeti Bulgaristan'ı da gezdi. Osmanlı'dan kalan kültürel mekanların da gezildiği ziyarette, Filibe, Sofya gibi kentlere de turlar düzenlendi.

Kulken Belediyesi'nin 88'nci kuruluş yılı kutlamaları ve kültür sanat festivaline katıldıklarını belirten Başkan Tatlıoğlu, "İki ülke halkı arasında kardeşlik, milletlerarası barış gibi evrensel değerleri tazelemek ve iki halkın bir birini dahaya iyi tanıması için temaslarda bulunduk" dedi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2009 Salı 13:21:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
KAMİL SEYREK IP: 81.213.147.xxx Tarih : 7.07.2009 17:44:25

sayın başkanım şahsım orhanelili (beyceli ) olmaktan gurur duyuyorum sizin yurt içi ve yurt dışında güzel ve şirin ilçemizi duyurduğunuz için size ne kadar teşekkür etsek azdır başarılarınızın devamını diliyorum...