5
Mayıs
2024
Pazar
BURSA

Tatlıses Bursalılar'ı çoşturdu

Bursa’da bir firmanın yemeğine katılan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, 2 saat boyunca kaldığı sahnede birbirinden güzel parçalarını seslendirdi.

Almira Otel’de düzenlenen Beyçelik Fabrikası’nın yemeğinde sahne alan sanatçının yanına, fabrikanın Yönetim Kurulu Başkanı Faik Çelik’in kızları Yağmur ve Irmak geldi. İbrahim Tatlıses’in yanına çağırması üzerine minik kızlar ilk önce kaçmayı tercih etti. Ancak daha sonra babası Faik Çelik kızlarını tutup sahneye çıkardı. Bir süre minik kızlarla sahnede sohbet eden ünlü türkücü, daha sonra şarkılarını seslendirmeye devam etti.

İbrahim Tatlıses, konserinde ilk parçasını seslendirdikten sonra sahnede barış duası etti. Savaşta ve işte hamlenin her zaman önemli olduğunu ifade eden şarkıcı, "Yüce Allahım çalışanı sever, çalışmayanı sevmez. Biz yüce Rabbimiz’den savaşsız bir dünya istiyoruz. Birbirini yemek ve bitirmekte olan insanların yüreğine su serp ya Rabbim! Komşusu aç yatarken bize tok yatmak düşmez" dedi.

İbrahim Tatlıses, sahneden kendisini dinleyen hayranlarına da takılmadan edemedi. Sanatçının bir hayranı sahneye gelerek Tatlıses’in elini öpmek istedi ama ünlü türkücü hayranına elini öptürmeyerek yanaklarından öptü.
Fabrika sahibi Faik Çelik, daha sonra İbrahim Tatlıses’e Osmanlı işlemeli bir vazo hediye etti.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2005 Pazar 00:23:11
Güncelleme :20 Haziran 2005 Pazartesi 16:06:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?