3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Tavlacılara Şahin taktikleri

Seçim çalışmalarını sürdüren Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve DP adayı Hikmet Şahin, Zafer Mahallesi'nde yüzlerce vatandaşın coşkulu alkışları arasında karşılandı. Esnaf ve kahvehaneleri ziyaret eden Başkan Şahin, Kosova Üsküp Derneği ve Arsiyad'ı da ziyaret ederek, projelerini anlattı.

Zafer Mahallesi'ndeki seçim çalışmasına Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, DP Genel Başkan Yardımcısı Harun Akın, İl Başkanı Füsun Yaşar, DP Osmangazi Belediye Başkan Adayı Yakup Aktaş ile çok sayıda partili katıldı. Zafer Caddesi'ndeki kahvehaneleri ve esnafı ziyaret eden Başkan Şahin ve beraberindekiler, vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılaştı. Başkan Şahin'de destek veren vatandaşlar, "Büyük başkan" diye tezahüratta bulundu. Şahin ve beraberindekiler, Zafer Spor Lokali'ni de ziyaret etti.

Şahin daha sonra Kosova Üsküp Derneği'ne geçti. Burada dernek üyelerine seslenen Başkan Şahin, 5 yılda yaptıkları çalışmalarla Bursa'nın çehresini değiştirdiklerini ifade etti. Bursaray'dan Merinos Park'a, kavşaklardan Balıbey Han'a, Hızlı Feribot'a kadar vizyon projelere imza attıklarını anlatan Başkan Şahin, kadirbilir Bursalıların desteğiyle hizmetlere 2014 yılına kadar devam edeceğini vurguladı. 5 yıllık başarı yolculuğuna rağmen ortaya bir mağduriyet çıktığını vurgulayan Başkan Şahin, kendisini tasfiye edenleri halkın sandıkta tasfiye edeceğini vurguladı. Başkan Şahin, konuşmaların ardından DP Genel Başkan Yardımcısı Harun Akın ve İl Başkanı Füsun Yaşar'la birlikte "Evlerinin önü boyalı direk" türküsünü söyledi.

Şahin ve beraberindekiler daha sonra Arsiyad'ı ziyaret ederek projelerini anlattı. Başkan şahin, Arsiyad tarafından hazırlanan mahalli yönetimlerle ilgili raporu çok beğendiğini belirterek, rapordaki konuların kendisinin yeni dönem projeleri arasında yer aldığını vurguladı. Şahin, başarılı çalışmalara imza atmasına rağmen mağduriyetle karşılaştığını, ancak kendisi hakkında son kararı Bursalıların vereceğini kaydetti.
 

iha
Yayın Tarihi : 14 Mart 2009 Cumartesi 13:34:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?