2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Tecavüzcüyü parmağı yakalattı

Bursa'da 12 yaşındaki bir erkek çocuğa tecavüz ettiği iddia edilen 35 yaşındaki M.A, mağdurun bir yıl sonra polise verdiği "başparmağı yoktu" ifadesi üzerine yakalandı

Bursa’nın merkez Yıldırım ilçesi 152 Evler Mahallesi’nde büfecilik yapan M.A., iddiaya göre, geçen yıl okuldan çıkan ilköğretim okulu öğrencisi 12 yaşındaki T.L.’yi takip etti.

UMUMİ TUVALETTE TECAVÜZ ETTİ

Çocuğun umumi tuvalete girdiğini gören M.A., kimsenin olmayışını fırsat bilerek küçük çocuğa tecavüz etti. Anne ve babası ayrı olan ve babaannesinin yanında yaşayan ilköğretim öğrencisi, tecavüzün yarattığı travmayla gece altını ıslatmaya başladı.

Uykusundan kabuslarla uyanan T.L’yi akrabaları pedagoga götürdü. Burada başından geçen olayı anlatan T.L’nin yakınları polise giderek şikayetçi oldu.

Küçük çocuk, saldırganın baş parmağının olmadığını söyleyince polis bu yönde araştırma başlattı. Polis çevrede bir büfecinin başparmağı olmadığını belirleyince, M.A. yakalanarak gözaltına alındı.

Pedagog eşliğinde yaptırılan teşhiste mağdur çocuk, şüpheliyi teşhis etti. Cinsel saldırı suçundan adliyeye sevk edilen M.A. tutuklanarak cezaevine kondu.

 

...
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2011 Cuma 18:24:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?