4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

TEDAŞ görevlisi akıma kapıldı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, direğe dolanan parti bayrağını indirmek isteyen bir TEDAŞ görevlisi akıma kapılarak ağır yaralandı.

Olay, bu sabah saat 10.00 sıralarında, Yenice Mahallesi'nde Dr. Halilbey ve Osmanbey Caddeleri'nin kesiştiği noktada meydana geldi. Lodos sebebiyle trafo binası ile karışındaki elektrik direğine bağlanmış büyük boy bir parti bayrağı elektrik tellerine dolandı. Çevredeki esnaf TEDAŞ'a durumu bildirdi. Olay yerine gelerek bayrağı indirmek için elektrik direğine çıkan TEDAŞ arıza ekibinde görevli Mahmut Çelik (50), cereyana kapılarak direkte asılı kaldı.

Yaklaşık bir yıl önce Niğde'den İnegöl'e tayin olduğu bildirilen 20 yıllık elektrik ustası Mahmut Çelik, olay yerine gelen itfaiye ekibi tarafından direkten indirildi. Aynı anda Mahmut Esatbey Caddesi'nde bir zehirlenme vakası meydana gelmesi sebebiyle olay yerine ambulans gelmeyince elleri ve ayakları yanan Mahmut Çelik itfaiye aracı ile Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından hastanede tedavi altına alınan Çelik'in hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 25 Mart 2009 Çarşamba 18:52:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?